2016-10-25 13:43 #0 av: Fredrik1

"Detta är en grupp för alla i Stockholm (med omnejd) som är intresserade av och nyfikna på att delta i buddhistiska vandringar, såväl dagsturer som längre sträckor, med ett fokus på buddhistisk praktik i en naturskön miljö. Inspirationen kommer delvis från traditionens nutida och historiska pilgrimsfärder och delvis från den berikande upplevelsen av att vandra, meditera och recitera i skog och mark.
Gruppen bygger på en gemensam ansats att organisera vandringar där vi dels går en överrenskommen sträcka och dels praktiserar meditation och recitation i enkelt format som sträcker sig över olika traditionsgränser. Vi gör ingen gränsdragning utifrån vilken typ av buddhism vi praktiserar utan hittar en gemensam och enkel linje där alla känner sig hemma, även dem som inte känner sig delaktiga i någon specifik gren av buddhismen.
Vi äter gemensam vegansk lunch och lämnar självklart utrymme för socialt umgänge och samtal om dharma och allt möjligt annat. Förhoppningen är att lägga grunden för ett sällskap som kan leva vidare och erbjuda längre vandringar framöver, när tid och säsong tillåter det."

Intresseanmälan och mer information på: https://www.facebook.com/groups/373766269629681/